Следете нé или притиснете Escape

Наслов

X-Men: Days of Future Past - трејлер

2014-04-16
Последниот и најнов трејлер за филмот X-Men: Days of Future Past ветува дека ова ќе биде можеби најдобриот дел досега од популарниот серијал на Марвел.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]