Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Аднан Куртов рилоудед!

2013-12-18
Ви текнува на Аднан Куртов, дечкото кој беше дел од финалето на првата Play - потрага по ѕвезда на М2 Продукција во 2004-та? Епа тој си е уште активен под уметничкото име Антоан Курт, вади траки од следниов калибар и е промовиран од страна на Lithuania HQ, а во Македонија за жал заборавен од повеќето медиуми, но од нас не. Уживајте во најновите негови хитови!

Оваа трака е убедливо наша омилена!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]