Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Брејк се врати со „Болиш”

2013-12-18
По огромна пауза и еден тон хитови зад него Брејк се врати на македонската сцена со песна која од прва влегува во уво и ветува да стане огромен хит. Уживајте во „Болиш”.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]