Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Кармина Бурана флеш моб

2014-05-07
Флеш моб концептот е веќе популарен низ цел свет, па дури и кај нас, ама ова е веќе нешто далеку поспектакуларно и нешто што би сакале да видиме и во Македонија.
 

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]