Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Кога Џамироквај ќе сподели твој кавер

2013-12-18
Преработката на Мартина Блажеска на песната "Virtual Insanity" од Џамироквај се најде и на страница за обожаватели на Фејсбук на познатиот состав Џамироквај! Мартина, се гордееме со тебе. Тотално заслужено!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]