Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Мини Били Холидеј

2014-03-10
Анџелина, девојче со само седум годинки, знае да испее она што професионални пејачи со долгогодишна музичка наобразба и пракса не можат ни да помислат да пробаат. Очите поблиску до мониторот бидејќи нема да ви се верува дека таков моќен вокал излегува од така мало суштество.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]