Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Музичко шоу во бус

2014-03-14
Стара школа не е шала. Чичково го направи инаку монотоното возење со автобус вистинско шоу. Добро и фрлањето компири е шоу, ама ова некако е подобро.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]