Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Револуционерот „кине” табуа!

2014-08-02
Зад квалитетен хип-хоп квалитетна прашина на социјални медиуми треба да се крева. Револуционерот ги разбива сите табуа во новата песна. Клик, слушај, сподели, коментирај, нека се рашири тоа што е квалитетно низ мксферата. Браво!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]