Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Шише прекрасна музика

2013-12-18
Нема поголема радост од моментот кога ќе налеташ на нешто прекрасно како оваа песна, а особено кога ќе сфатиш дека потекнува од Македонија. Ивана Балабанова ние ти симнуваме капа!

П.С. Пред да почнете да коментирате за сличноста со рефренот на Ријана од "Monster" имајте предвид дека ова е само работна верзија.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]