Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Светски хитови низ турски рендер

2013-12-17
Преработки како преработки - можете да ги сретнете во сите облици: пожестоки рок верзии на мирни поп песни, боса нова верзии на агресивни песни, комични преработки на сериозни песни и што се' не. Долапдере Биг Генг не прават такви преработки. Клик на видеата за да се просветлите како можат да звучат вашите омилени хитови како да се излезени од квалитетна турска серија.

 

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]