Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Цитати кои перцепција менуваат

2013-12-18
Во денешниве турбулентни времиња, убаво е да се потсетиме на некои мисли кои ќе не' натераат да си ги преиспитаме своите постапки и да добиеме нова, свежа слика за светот. Избор од десет за алтернативна перспектива.


awesome life quotes

awesome life quotes

 

awesome life quotes

awesome life quotes

awesome life quotes

awesome life quotes

awesome life quotes

awesome life quotes

awesome life quotes

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]