Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Данска, секс, натпревар

2014-03-28
Данска туристичка агенција го воочува проблемот со нискиот наталитет и решава на креативен начин да го поттикне размножувањето на пасивните Данци. Статистиката покажува дека 10% од Данците се зачнати на одмор. Па затоа, наградна игра. Удри на секс, народе!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]