Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Дефиниција за љубов

2014-01-10
Во време на себичност и ставање на сопствените интереси пред оние на партнерот ова видео ќе ви биде вистинска инспирација за тоа што значи љубов.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]