Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Дете со Даунов и неговиот најдобар пријател

2014-05-22
Едно мило детенце со Даунов синдром, неговото грижливо и полно љубов куче, и едно едноставно видео. Животот е каков што треба да биде, убав и едноставен.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]