Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Госпоѓиците на интернетот

2014-03-10
Мајк Рошук, канадскиот фотограф и дигитален уметник, не си троши време на споредби во перформанси на интернет прелистувачи. Не, него го интересираат другите нивни аспекти. Изгледот е број 1 критериум. Еве го неговото последно остварување на темата.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]