Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Хеликоптер, модел, секси фото-сесија

2014-11-18
Што се случува кога одличен фотограф и бестрашна, згодна девојка ќе решат да направат фото-сесија? Наоѓаат хеликоптер и пробуваат да видат до каде ќе ги носи креативноста. Далеку отишле, а резултативе се прилично импресивни.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]