Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Кожувчанка - #mkwin маркетинг трансформација

2015-09-13
Големината на една компанија во маркетинг сегментот секогаш се гледа во способноста да земе една негативна состојба и од неа да извлече најмногу. Се сеќавате на не толку популарната реклама за Кожувчанка со фразата да му веруваш на дедо? Епа години подоцна Кожуванчка реши да се ребрендира, храбро да направи нова реклама со истата фраза и да покаже дека една сеир фраза и лоша реклама може да ги претвори во нешто многу фраерско.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]