Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Лав, тигар и мечка - долгогодишни другарчиња

2014-05-24
Спасени пред десетина години од куќа на локален дилер на дрога во Атланта каде што биле чувани поради имиџ овие три ектремно различни предатори, кои во природата не би ни имале начин како да се сретнат бидејќи доаѓаат од 3 различни континента, сега се најдобри другарчиња во прифатилиштето Noah's Ark.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]