Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Лекција на денот за големи брендови

2014-02-07
Многу едноставна равенка. Имате обожавателка на бренд која искрено си искажува пофалба онлајн. Брендот дознава и решава да ја изненади поради убавите зборови. Резултат: сите среќни, а ние одушевени од совршената онлајн комуникација. За почит!

Секоја чест за Јане Наумоски од PCK Laboratory со проектот 365 и Зуберот за апликацијата за Андроид за истоимениот проект!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]