Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Околу Геја со Ивана и Ману

2014-01-10
Приказната за пат околу светот на мотор на Македонката Ивана и Шпанецот Ману започна пред некое време и веќе почнува да се оформува во видео патепис кој ќе ве инспирира да патувате повеќе без да барате изговори.

Проектот кој започна како производ на љубовта на Ивана и Ману еден за друг и кон патувањето низ светот ги доведе веќе до јужниот дел на Индија каде моментално ги полнат батериите. Ако сакате активно да го следите нивниот напредок и да ги читате импресиите, да ги гледате сликите и видеата од ова незаборавно патешествие тогаш следете го нивниот сајт и Фејсбук страница.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]