Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Последното добро дело на Робин

2014-08-19
Неколку месеца пред неговата смрт Робин Вилијамс го снимил ова видео за да и' излезе во пресрет на последните желби на Вивијан Вејлер, 21 годишна девојка која е болна од рак, а која е негов огромен обожавател. Што да се каже повеќе.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]