Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Скопје, со срце

2014-01-25
Не треба многу за да направиш добро дело - доволно е бар малку да имаш инспирација. Нам денес ова ни е инспирација на денот. Идеја која вреди да се сподели. Браво!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]