Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Студентски дом на хоророт

2014-03-09
Долго време се зборува (напразно) за лошите услови во студентските домови во Скопје. Редно време е некој да покаже како тоа всушност изгледа.

Студентите од домот „Гоце Делчев” решија да дигнат глас и да ја информираат јавноста за неподносливите услови кои секојдневно ги опкружуваат преку профилот наречен „Операција студентски дом”. Сликите кои следуваат ќе ве останат подзинати.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]