Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Тркалото се врти

2014-02-20
Приказната на Брајан Актон е многу едноставна. Барал работа, бил одбиен од неколку големи фирми, си почнал свој бизнис... Исходот? Многу пари четири години подоцна.

Пред четири години Брајан барал работа:

Се сретнал со луѓето од Твитер:

Потоа бил одбиен и од Фејсбук.

На крај се откажал од барање работа и заедно со Јан Кум решиле да почнат да работат на свој проект. Проектот наречен Whatsapp вчера им го продале на Фејсбук за 19 милијарди долари.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]