Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Урбани паркур ѕверови

2014-07-02
Дали досега сте слушнале за Urban Monsters? Доколку не, тогаш видеово е одлична можност да видите како нашиве скопски момци растураат во уметноста наречена паркур и фриранинг!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]