Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Жиле - македонското куче-херој

2014-01-02
Ако баравте инспиративно видео за денес, нешто што ќе ве натера со оптимизам да гледате на новава 2014-та, тогаш изборот нека ви биде документарецот за судбината на Жиле, кучето-херој од Попова Шапка. Автори на филмот се Мери Јордановска и Саше Димовски, камера Трајче Антоновски, монтажа Радован Петровиќ, наратор Предраг Петровиќ.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]