Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Да, средношколци се

2013-12-25
Покрај останатите лудница забивања око може да ви фати и она на Грејсон Ален, висок 195 см, како забива над ДВАЈЦА соученици високи 205 см. Правилата на гравитација официјално се прекршени, децава почнаа да летаат.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]