Следете нé или притиснете Escape

Наслов

И по Чави, Давид

2013-12-17
Во случај да не знаевте кој е Давид Бабунски еве ви едно убаво видео резиме од тоа што прави идниот македонски Чави во дресот на младинскиот тим на Барселона.


Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]