Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Кош на годината!

2013-12-17
Напад. Подавање во празно. Топката речиси излезена од теренoт. Кошаркарот Шкеле спасува аут - и постигнува ПОГОДОК!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]