Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Лестер Бо МекЦарот

2013-12-17
Немало досега играч којшто играл со толку срце како Лестер Бо МекКејлеб! Шампиону, ти се поклонуваме. Секоја чест за IP14 за уште едно феноменално мотивациско видео. Уживајте!

 

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]