Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Помести ги границите

2014-05-07
Ретро реклама на Најк режирана од Гај Ричи. Ви треба повеќе мотивација за да ја изгледате?

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]