Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Со фудбалот не по дома

2014-06-09
Генијална реклама на Адидас со легендите Зизу и Бекам против Бејл и Лукаш Моура. Баталете конзолите, дајте два на два низ куќи! Ако прашаат жените, земјотрес било.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]