Следете нé или притиснете Escape

Наслов

100 години во 100 секунди лондонска мода

2014-01-03
Сите модни стилови од источен Лондон од последните 100 години во 100 секундно видео низ танц и музика.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]