Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Бездомници: не е се' така сиво

2014-07-23
Бездомникот што спие на клупата скоро секогаш го поврзуваме со неписменост, мрза и несериозност. Ова видео е доказ дека животот е суров и не мора да си мрзлив и глуп за да бидеш бездомен.
fail.mk

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]