Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Човек против робот: епска битка

2014-03-11
Најбрзиот и најдобриот робот на светот или легендата на пинг-понгот Тимо Бол. Кој ќе излезе како победник?

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]