Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Дедо Мраз во Пејнт

2014-01-03
Вистинска уметност во создавање на ликот на Дедо Мраз со помош на едноставната апликација на Мајкрософт, едиторот за слики Пејнт.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]