Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Дресирање кучиња лајк а бос

2014-04-06
Тип дресира куче, а тоа ги следи сите можни негови инструкции. Бонус: коментар од YouTube каде што некој „душебрижник” се отворил и му го анализирал целото видео со звучна анализа само за да покаже дека е едитирано и дека не е можно кучето да е до толку послушно.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]