Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Две и пол годишен талент

2014-02-13
Некои деца на две и пол години едвај знаат како да одат, а некои се веќе спремни за настап пред публика во уметничко лизгање. И после зошто би се чуделе дека има 15 годишни освојувачи на медали.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]