Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Екстремна доза на мотивација

2014-05-09
За сите оние кои некогаш се сомневале во себе и своите способности, а исто така и мислеле дека успешните луѓе никогаш не прават киксови, еве едно мотивирачко видео за тоа колку ниско можеш да паднеш пред да успееш во она поле во кое си наумил да го дадеш целиот свој напор.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]