Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Ем добар, ем лош маркетинг

2014-01-17
Странци дошле во Македонија и решиле да снимаат видео од нивната прошетка низ Скопје и по планините. Лошиот момент - во позадина ја ставиле Адријана - Кеш, Кеш.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]