Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Ем изгубеното најдено, ем дупла доза среќа

2014-09-25
Сите барем еднаш во животот сме имале лош момент каде што нешто сме загубиле, а некои со повеќе среќа знаат, пак, колку многу значи кога некој ќе ти го врати загубеното. Е сега замислете вакво најубаво кученце да е враќачот. Симнуваме капи за авиокомпанијата KLM!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]