Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Фејсриг - нов начин на виртуелна комуникација

2014-01-04
Доказ дека интернетот е магично и феноменално опкружување каде фантазијата може да оживее е проектот Фејсриг кој што набргу по неговата промоција собра и продолжува да собира феноменални суми на пари за неговите креатори да можат да го пуштат во комерцијална употреба. Идејата е едноставна и доста интересна - вашите движења детектирани преку веб камера се пренесуваат на анимиран лик кој може да го користите на многу начини, па дури и во игри, преку Скајп и слично. За повеќе, клик на видеото.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]