Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Фотошоп, не благодарам

2014-02-14
Некои девојки отсекогаш мечтаеле да изгледаат совршено како фото моделите на насловните страници од модните списанија. Профи шминка, добра фризура, фото сесија, фотошоп и сонот се исполнува. Реакција?

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]