Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Генијални забранети реклами

2013-12-17
Можеби наведуваат на сексуално експлицитна содржина, ама рекламиве се толку добри што веднаш ни дојде желба да си купиме една стара Сеат Панда, да си ги провериме очите и да мавнеме по едно Гинис!


Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]