Следете нé или притиснете Escape

Наслов

И животните патат

2014-04-28
Не е лесно кога човек ќе изгуби куче-миленик со кое поминал долги години заедно, ама и кучињата знаат да тагуваат... можеби и пресилно.
 

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]