Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Јас, Украинка!

2014-02-20
Исповед на една Украинка за тековната состојба во Киев. Народот сака слобода, народот сака да се ослободи од прангите на диктаторскиот режим. Помогнете, споделете!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]