Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Јога на сосема друго ниво

2015-06-07
Сосема ново ниво на блискост во комбинација на сосема ново ниво на јога. Кој вика дека се' не е позабавно во пар?
 
AMAZING!

This is what I call YOGAwWw.ValentinBosioc.com - Valentin Bosioc Sports - WwW.AntrenorPersonal.PROCreated by: Aviv ZidkiyaPerformed by: Hagar Tsabar & Elad Sadeh

Posted by Valentin Bosioc on Wednesday, July 30, 2014

 

From the same creator of this https://www.facebook.com/photo.php?v=739404866122187 , I present you another great video of AcroYoga, different style!wWw.ValentinBosioc.com - wWw.AntrenorPersonal.PROValentin Bosioc Sports - still amazing!Directed by Aviv Zidkiya | Music by Dr. Toast - Epicycles Locations: Puzzle Israel, Dressing - 3rd Rock

Posted by Valentin Bosioc on Tuesday, August 12, 2014

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]