Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Како кучињата пијат вода

2014-02-20
Не дека е нешто спектакуларно, ама интересно е да се види што се случува во тој екстремно брз процес кој за човечкото око дури изгледа како лижење вода.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]