Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Кока Кола - реинкарнација

2014-06-03
Не ги користите пластичните шишиња од Кока Кола откако ќе ја испразните содржината за друга намена? Нема проблем, Кока Кола смисли генијално решение и за тој проблем.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]