Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Љубов, не војна

2014-01-28
Кога светските лидери, водачи и војници би се одлучиле за поинаков вид на „агресија”, тоа би изгледало нешто налик ова видео.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]